MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Parasol Ischia wit aluminium BOREK

Parasol Ischia wit aluminium BOREK

Borek heeft met de Ischia in wit aluminium een zeer luxe vrijhangende parasol aan de collectie toegevoegd. Zomerser kunt u het niet krijgen!

Lees verder >
Kleur

Wit

Materiaal

wit aluminium

Bijzonderheden

inclusief kruispoot

Beschikbaarheid

op aanvraag

Wissen
vanaf 1.899,-
Opgesteld in showroom

Meer over de ISCHIA Parasol

De Ischia Parasol komt uit de collectie vrijhangende parasols van Borek. De Ischia vrijhangende parasol is in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren verkrijgbaar. De Ischia wit heeft een frame uitgevoerd in aluminium in de kleur wit met ook een wit doek. Wat een heerlijk zomers gevoel krijgt u met deze parasol op uw terras. De parasol wordt geleverd inclusief kruispoot. Wij raden u aan om de verrijdbare voet hierbij aan te schaffen. De modellen zijn er in vierkant en rond. Deze parasol kan in een handomdraai 360 graden draaien op de voet. Parasolgedeelte en horizontale paal zijn tegen de verticale paal te sluiten. De parasols uit de collectie van Borek zijn kwalitatief zeer degelijk en wat ook  niet onbelangrijk is, makkelijk te bedienen. Deze modellen zijn bij Royal Design verkrijgbaar.

 

We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak