MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Onze showroom is geopend. Liever buiten de openingstijden langskomen? Dat kan ook.

Maak een afspraak | Bekijk de collectie

Parasol Ischia zilver aluminium BOREK

Parasol Ischia zilver aluminium BOREK

Borek heeft met de Ischia een zeer luxe vrijhangende parasol aan de collectie toegevoegd. De Ischia in zilver aluminium is een aanwinst voor uw terras.

Lees verder >
Materiaal

zilver aluminium

Bijzonderheden

inclusief kruispoot

Beschikbaarheid

op aanvraag

Wissen
vanaf 1.899,-

Meer over de ISCHIA Parasol

De Ischia Parasol komt uit de collectie vrijhangende parasols van Borek. De Ischia vrijhangende parasol is in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren verkrijgbaar. De Ischia zilver heeft een frame uitgevoerd in aluminium in de kleur zilver. Het Sunbrella doek is verkrijgbaar in de kleuren wit, taupe en zwart. De parasol wordt geleverd inclusief kruispoot. Wij raden u aan om de verrijdbare voet hierbij aan te schaffen. De modellen zijn er in vierkant en rond. Deze parasol kan in een handomdraai 360 graden draaien op de voet. Parasolgedeelte en horizontale paal zijn tegen de verticale paal te sluiten. De parasols uit de collectie van Borek zijn kwalitatief zeer degelijk en wat ook  niet onbelangrijk is, makkelijk te bedienen. Deze modellen zijn bij Royal Design verkrijgbaar.

 

We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak