MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Max & Luuk – Parasol Vince

Max & Luuk – Parasol Vince

Max & Luuk heeft met de Vince een vrijhangende parasol aan de collectie toegevoegd, die geheel uitgevoerd is met een aluminium frame in antraciet.

Lees verder >
Materiaal

antraciet aluminium

Bijzonderheden

exclusief parasolvoet

Beschikbaarheid

op aanvraag

Wissen
vanaf 1.299,-
Opgesteld in showroom

Meer over de Vince Parasol

De Vince Parasol komt uit de collectie vrijhangende parasols van Max & Luuk. De Vince vrijhangende parasol is in verschillende uitvoeringen, afmetingen en kleuren verkrijgbaar. De Vince parasol heeft een frame uitgevoerd in aluminium in de kleur antraciet. Het spuncrylic doek is verkrijgbaar in de kleuren taupe en donkergrijs. De parasol wordt geleverd exclusief voet. Wij raden u aan om de verrijdbare voet uit de collectie van Max & Luuk hierbij aan te schaffen. De modellen zijn er in vierkant en rond. Deze parasol kan in een handomdraai 360 graden draaien op de voet. De parasols uit de collectie van Max & Luuk zijn kwalitatief zeer degelijk en wat ook  niet onbelangrijk is, makkelijk te bedienen. Deze modellen zijn bij Royal Design verkrijgbaar.

 

We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak