Privacy Voorwaarden

 

Je privacy is voor Royal Design van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel ww.royaldesign.nl allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Royal Design.


Afhandelen bestelling
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank.

Hiervoor gebruiken wij je betalingsgegevens, naw-gegevens, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die je hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.


Contactformulier
Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij je factuuradres, e-mailadres, telefoonnummer, naw-gegevens en geslacht. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie.


Reclame
Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

  • via social media

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame.


Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de bezorgdiensten, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

 

Cookies:

Door middel van het gebruik van cookies analyseren en verbeteren wij de website van Royal Design. Dit zijn kleine tekstbestandjes die door een website worden opgeslagen op de computer om zo bepaalde gegevens te kunnen onthouden tijdens een bezoek aan een website. Wilt u cookies inschakelen of uitschakelen - of uw instellingen wijzigen? Dit kan via de instellingen van uw internetbrowser.

Er zijn verschillende soorten cookies die op de website staan:

  • Functionele cookies:

Functionele cookies zorgen ervoor dat de website beter werkt.

Analytische cookies:

We gebruiken analytische Cookies om o.a. bezoekersstatistieken bij te houden. Zo krijgen zij beter inzicht in het functioneren van de website.

Tracking cookies:

Deze Cookies houden individueel surfgedrag bij en stellen profielen op om bijvoorbeeld gerichte advertenties (retargetting) mogelijk te maken.

Cookies van derden:

Deze cookies worden gebruikt door andere partijen, om advertenties beter af te stemmen op jouw voorkeuren. Ze houden bij welke pagina’s u bezoekt en kunnen zo een profiel bouwen op basis van uw online surfgedrag. Royal Design werkt met de volgende partijen daarin samen:

 

Adwords

Google Analytics

Hotjar

Lead Forensics

Leadfeeder - Linkedin

Tawk.to

Twitter

Facebook

Social media en externe cookies:

Op onze website staan icoontjes van social mediakanalen. Wanneer u bent ingelogd in uw sociale mediawebsites (Facebook, Google etc.) en u heeft toestemming voor cookies gegeven, dan kunt u van extra functionaliteiten gebruik maken. Denk bijvoorbeeld aan het delen van websitepagina’s, nieuwsberichten etc. via Facebook, Twitter etc. Voor informatie omtrent de cookies die de social media partijen plaatsen en de mogelijke gegevens die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaring die deze bedrijven zelf hebben gegeven op hun websites. Royal Design heeft geen invloed op de wijzigingen van deze verklaringen.

 

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.


Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

  • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.


Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • het laten corrigeren van fouten
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • intrekken van toestemming
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.


Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.


Contactgegevens
Royal Design

Pascalweg 17

8071 SE NUNSPEET

Tel 0341 250204

info@royaldesign.nl