fbpx

MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Privacy Voorwaarden

Uw privacy is voor Royal Design van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel www.royaldesign.nl allemaal doen met informatie die we over u te weten komen.

Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Royal Design.

Afhandelen bestelling

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om uw bestelling netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank.

Voor de afhandeling van uw bestelling gebruiken wij uw betalingsgegevens, naw-gegevens, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Dit zijn wij wettelijk verplicht. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Informatieverstrekking aan derden

Wij werken met bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. Met uitzondering van de bezorgdiensten, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Contactformulier

Met het het contactformulier op onze website, bent u in de gelegenheid om ons vragen stellen of aanvragen te doen. Voor een correcte afhandeling hiervan gebruiken wij  eventueel uw factuuradres, e-mailadres, telefoonnummer, naw-gegevens en geslacht. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat u tevreden bent met onze reactie.

Reclame

Wij willen u graag op de hoogte houden van onze aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij via social media. U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Op onze website staan icoontjes van social media kanalen. Wanneer u bent ingelogd op uw sociale media accounts websites (Pinterest, Facebook en Instagram) en u heeft toestemming voor cookies gegeven, dan kunt u van extra functionaliteiten gebruik maken. Denk bijvoorbeeld aan het delen van websitepagina’s, nieuwsberichten, etc. Voor informatie omtrent de cookies die de social media partijen plaatsen en de mogelijke gegevens die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaring die deze bedrijven zelf hebben gegeven op hun websites. Royal Design heeft geen invloed op de wijzigingen van deze verklaringen.

Cookiegebruik

Door middel van het gebruik van cookies analyseren en verbeteren wij onze webwinkel. Dit zijn kleine tekstbestandjes die door een website worden opgeslagen op de computer om zo bepaalde gegevens te kunnen onthouden tijdens een bezoek aan een website. Wilt u cookies inschakelen of uitschakelen – of uw instellingen wijzigen? Dit kan via de instellingen van uw internetbrowser.

Er zijn verschillende soorten cookies die op de website staan:

  • Functionele cookies –  zorgen ervoor dat de website beter werkt.
  • Analytische cookies – voor het bijhouden van bezoekersstatistieken. Zo krijgen wij beter inzicht in het functioneren van de website en kunnen we op basis van deze informatie de website verbeteren.
  • Tracking cookies – houden individueel surfgedrag bij en stellen profielen op om bijvoorbeeld gerichte advertenties (retargeting) mogelijk te maken.

Royal Design werkt met de volgende systemen en/of partijen samen:

  • Google Analytics
  • Google Ads
  • Bing Ads
  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram
  • Tawk.to

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen maken wij gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer u persoonsgegevens invoert op onze website.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens

Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie onze contactgegevens hieronder.

U heeft de volgende rechten:

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • Het laten corrigeren van fouten
  • Het laten verwijderen van persoonsgegevens
  • Intrekken van toestemming
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Royal Design
Pascalweg 17
8071 SE NUNSPEET
Tel 0341 250204

info@royaldesign.nl

Privacy voorwaarden disclaimer

Deze privacy voorwaarden zijn voor het laatst gewijzigd op 12-11-2019. Wij behouden ons het recht om deze voorwaarden te wijzigen.

Deze voorwaarden zijn naar aanleiding van de Wet Algemene verordening gegevensbescherming opgesteld en in deze voorwaarden proberen we u zo goed mogelijk te informeren op welke manieren we uw privacy waarborgen. Deze voorwaarden zijn dan ook met de grootste zorg opgesteld. Ondanks deze zorg kan het voorkomen dat er onjuistheden of onvolledigheden in staan.

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak