MENU

Bezoek showroom

Tijdelijk op zaterdag geopend op afspraak

Verzekerd van alle tijd en aandacht van onze styliste? | Maak een afspraak voor Private Shopping

Betonnen bijzettafel rond I SERAX

Nieuw

Betonnen bijzettafel rond I SERAX

Kleur

Grijs

Materiaal

Beton

Maten

D37xH46

Afhalen/bezorgen

i.v.m. de breekbaarheid van dit product, is het alleen mogelijk deze af te halen in onze showroom. Mocht u dit tafeltje bestellen i.c.m. tuinmeubelen dan komen wij zelf bezorgen.

115.00
Stel uw vraag

Meer over de betonnen bijzettafel van SERAX

De betonnen bijzettafel is gemaakt van polyhars en glasvezel, met de look van cement.  Het cilindervormige bijzettafel is een ontwerp van Marie Michielssen voor Serax. Zij heeft een eigenzinnige collectie neergezet van krukjes en bijzettafels in unieke vormen en kleuren. De bijzettafels hebben een dubbele functie; ze zijn te gebruiken als bijzettafel en als kruk. De concrete bijzettafel is 45,5cm hoog, heeft een diameter van 30cm en weegt 25kg. Combineer de verschillende kleuren en vormen met elkaar of laat juist één item schitteren.

De bijzettafels zijn niet bestand tegen vorst. Wij adviseren u dan ook om ze tijdens de wintermaanden op te bergen op een droge, vorstvrije plaats.

Beknopte specificatie

Vindt u misschien ook leuk?

 • Klanten waarderen ons met een 9,1!
 • Gratis bezorging door heel Nederland
 • Inspirerende showroom in Nunspeet
 • Handgemaakt en tijdloos design
We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
  Nieuws

  We zijn op reis

  Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

  Maak een afspraak