MENU

Bezoek showroom
Royal Design

OLIVIA rotan lounge tuinstoel

Bestseller!

OLIVIA rotan lounge tuinstoel

Deze fantastische rieten Lounge Sofa uit de serie Olivia is een heerlijke loungestoel voor buiten of onder de veranda.

Lees verder >
Materiaal

rotan/riet

Maten (LxBxH)

85x100x70cm, zithoogte 40cm

Bijzonderheden

incl. all-weather kussens

Beschikbaarheid

Pre-order

Beschikbaar via nabestelling

495,-
Opgesteld in showroom

MEER OVER DE ROTAN LOUNGE STOEL OLIVIA

Deze fantastische rieten Lounge Sofa uit de serie Olivia is een heerlijke rotan lounge stoel voor buiten of onder de veranda. De basis voor deze lounge fauteuil is van origineel KUBU riet. KUBU riet wordt niet bewerkt en heeft daardoor nog de harde schil die het uitermate geschikt maakt voor buitengebruik. KUBU is een wat dikkere en grovere rotansoort. Door de harde schil is KUBU niet te kleuren, wel is het mogelijk om het meubel gevlochten van KUBU te laten vergrijzen.  Bij deze mooi strak vormgegeven loungestoel is ook een twee- en driepersoonsbank verkrijgbaar.

Zowel de fauteuils als de twee- en driepersoons banken worden geleverd met outdoor kussens, zodat ze weer- en UV-bestendig zijn. Wij raden aan uw rieten meubelen tijdens de wintermaanden op een droge plaats op te bergen.

We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak