MENU

Bezoek showroom

Dining tuinmeubelen

Luxe uitstraling

Dining tuinmeubelen

Zodra de zon weer begint te schijnen vinden wij Nederlanders het heerlijk om buiten te dineren. Dit doen we dan het liefste aan een tafel met comfortabele stoelen. Een dining tuinset heeft een vergelijkbaar zitcomfort als uw eethoek binnen. Voor oudere mensen is een dining fauteuil vaak meer geschikt dan lounge of low dining. Dit komt doordat het makkelijker is om op te staan vanuit een dining tuinstoel.

 

Dining tuinset van gerecycled teakhout

Voor de diningsets uit de collectie van Royal Design maken we gebruik van hergebruikt teakhout, ook wel gerecycled teak genoemd. Teak is de laatste jaren steeds populairder geworden. Hierdoor is het steeds lastiger geworden om aan nieuw teakhout te komen. Om toch nog gebruik te kunnen maken van teakhout hebben wij de oplossing gevonden in gerecycled teak. Het teakhout is al eens gebruikt bijvoorbeeld in boten, rijstbakken of oude gebouwen. Het teak wat nog goed genoeg is voor een tweede leven, wordt verzameld in Indonesië en gebruikt voor onze dining tuinsets.

 

Diningset tuin kopen bij Royal Design

Wat kunt u van Royal Design verwachten als u bij ons een diningset voor in de tuin heeft besteld? U kunt in ieder geval altijd rekenen op korte lijnen, een strakke organisatie en perfecte aflevering. Onze eigen bezorger komt de tuinmeubelen bij u afleveren en indien nodig monteren. Wij nemen al het verpakkingsmateriaal mee terug zodat u container niet gelijk vol zit als wij zijn geweest. De tuinmeubelen van Royal Design zijn tijdloos in hun vormgeving én in hun levensduur. Na jarenlang intensief gebruik en voldoende onderhoud zijn de tuinmeubelen van Royal Design nog als nieuw. Daarom is de keuze voor een buitenmeubel van Royal Design een kwestie van smaak én verstand.

  • Klanten waarderen ons met een 9,1!
  • Gratis bezorging door heel Nederland
  • Inspirerende showroom in Nunspeet
  • Handgemaakt en tijdloos design
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak