MENU

Bezoek showroom

Lounge tuinmeubelen

Loungen in de tuin

Uniek eigen design lounge tuinmeubelen in teakhout en rotan.

Alle lounge tuinmeubelen worden door Thea en Herman ontworpen en uitgevoerd. Dit maakt de collectie van Royal Design uniek en nergens anders verkrijgbaar. Onze lounge tuinmeubelen collectie bestaat uit teak en rotan loungemeubelen. Wij dagen onszelf steeds uit om vernieuwing in de collectie te brengen en deze te presenteren in de stijlvolle showroom te Nunspeet. Ons uitgangspunt? Lounge tuinmeubelen ontwerpen die zo mooi zijn dat u ze zou willen opnemen als binnen meubelen. Doordat wij al meer dan 15 jaar met diverse materialen werken, vertellen ze wij met liefde van alles over de diverse materialen en producten. Zo kunt u met de opgedane kennis de juiste lounge tuinmeubelen uitkiezen!

Lounge tuinmeubelen buiten

Vanzelfsprekend bij Royal Design is het gebruik van uitsluitend gecertificeerd teakhout en wordt er veel aandacht besteed aan de constructie van de lounge tuinmeubelen. Bovendien zijn schroeven of bouten niet meer zichtbaar en wordt er enkel gebruik gemaakt van luxe outdoor stoffen, welke uiteraard 100% weerbestendig zijn.

Voor onze loungebanken werken wij graag met een modulair systeem. Dit houdt in dat veel van onze lounge tuinbanken uit verschillende onderdelen bestaan en u zelf een opstelling kunt creëren. Met de losse onderdelen van de tuin loungebank KOEN en SIL kunt u alle kanten op! Wilt u liever een rechte loungebank? Dan is onze FAY een heerlijke lounge bank! Bekijk hier al onze loungebanken voor in de tuin.

Design loungemeubelen voor in uw tuin

In de showroom staan alle design loungemeubelen voor in de tuin ruim opgesteld in diverse opstellingen en kleuren. Verschillende aangename ruimtes, waar u veel inspiratie op kunt doen voor uw eigen tuin. Aan de hand van tekeningen/maten kunnen wij met u de juiste opstelling tuinmeubelen samenstellen. Op de eerstvolgende zonnige dag is uw terras ingericht met een uitnodigende lounge tuinset bestaande uit een loungebank met een mooie bijpassende lounge tuinstoel en een lounge tuinhocker om bij de bank aan te schuiven!

Loungemeubelen in de tuin – wanneer gebruikt u het?

Loungen is een veelgebruikte term in de tuinmeubel wereld. Het betekent letterlijk luieren! Een loungeset is heerlijk om op te luieren, onderuit te zakken met een boek of ‘s avonds gezellig te borrelen. Het zitcomfort van een loungemeubel in de tuin is vergelijkbaar met een bank uit uw interieur. Zeker met onze maatwerk kussens zult u bijna geen verschil merken! Ze zijn net zo zacht en hebben ook dezelfde luxe uitstraling. Met loungemeubelen in uw tuin vergroot u eigenlijk de leefruimte van uw huis! Doordat onze design loungemeubelen allemaal redelijk laag zijn, klimmen kinderen hier makkelijk zelf op en kunnen er gezellig bij komen zitten.

Er vallen zoveel keuzes te maken, dat wij u graag hierin begeleiden. We beginnen eerst bij de verschillende materialen die we gebruiken in onze design loungemeubelen. Vervolgens naar uw favoriete model en als laatste kijken we dan naar de opstelling! U zult dan nog even geduld moet hebben voordat de loungetuinmeubelen in uw tuin staan. Maar als het zover is kunt u ook heerlijk ‘luieren’ in uw tuin!

Wij nodigen u graag uit in onze showroom.

Tijdloos design

Maak kennis met Royal Design

Thea & Herman Kroneman runnen al meer dan 15 jaar met veel enthousiasme dit familiebedrijf. Samen werken ze dagelijks aan hun eigen unieke collectie met tuinmeubelen van A-kwaliteit. Ze zijn gedreven, inventief en hebben een scherp oog voor schoonheid. Bij Royal Design kunt u rekenen op korte lijnen, een strakke organisatie en een perfecte aflevering.

Meer over Royal Design

  • Klanten waarderen ons met een 9,1!
  • Gratis bezorging door heel Nederland
  • Inspirerende showroom in Nunspeet
  • Handgemaakt en tijdloos design
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak