MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Wij zijn (met gepaste maatregelen ivm COVID-19) geopend op donderdag t/m zaterdag van 10:30 - 17:00

I Wilt u zeker zijn van een advies van onze medewerker, maak dan een afspraak |

Lounge tuinmeubelen

Loungen in de tuin

Uniek eigen design lounge tuinmeubelen met onder andere loungebank buiten en een mooie loungeset.

Ons uitgangspunt? Lounge tuinmeubelen ontwerpen die zo mooi zijn dat u ze zou willen opnemen als binnenmeubelen. Vanzelfsprekend bij Royal Design is het gebruik van uitsluitend gecertificeerd teakhout en wordt er veel aandacht besteed aan de constructie van het loungemeubel. Bovendien zijn schroeven of bouten niet meer zichtbaar en wordt er enkel gebruik gemaakt van luxe stoffen, welke uiteraard 100% weerbestendig zijn.

Loungebank buiten

Voor onze loungebanken werken wij graag met een modulair systeem. Dit houdt in dat de lounge tuinbank uit verschillende onderdelen bestaat en u zelf een opstelling kunt creƫren. Met de losse onderdelen van de tuin loungebank KOEN en SIL kunt u alle kanten op! Wilt u liever een rechte loungebank? Dan is onze FAY een heerlijke lounge bank!

Loungestoel voor buiten

Loungestoelen hebben we in verschillende uitvoeringen! Zo hebben we bijvoorbeeld ons eigen design met de naam Fay. Dit is een loungestoel met all weather lounge kussens uitgevoerd in gerecycled teak. Maar ook verschillende loungestoelen in aluminium of riet!

Loungeset tuin

Ieder ontwerp heeft bij ons een naam. Zo schreven we op deze pagina al eerder over de KOEN en de SIL loungebank. Wilt u een complete loungeset voor buiten aanschaffen? Dan kunt u van de KOEN of SIL ook opzoek gaan naar een bijpassende loungetafel of loungestoel. Die hebben dan hetzelfde ontwerp, maar dan uitgevoerd in een tafel/stoel. Dit geheel maakt het een luxe loungeset!

Liever een rotan loungeset kopen?

Naast teak loungemeubelen hebben wij ook rotan loungesets. Ook hier kunt u weer een rieten loungestoel combineren met een rieten loungebank om er een complete rieten loungeset van te maken!

Tijdloos design

Maak kennis met Royal Design

Thea & Herman Kroneman runnen al meer dan 15 jaar met veel enthousiasme dit familiebedrijf. Samen werken ze dagelijks aan hun eigen unieke collectie met tuinmeubelen van A-kwaliteit. Ze zijn gedreven, inventief en hebben een scherp oog voor schoonheid. Bij Royal Design kunt u rekenen op korte lijnen, een strakke organisatie en een perfecte aflevering.

Meer over Royal Design

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak