MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Onze showroom is geopend. Liever buiten de openingstijden langskomen? Dat kan ook.

Maak een afspraak | Bekijk de collectie

Loungebanken tuin

Royaal in eenvoud

Loungebanken voor in de tuin

Maak kennis met de unieke collectie lounge tuinbanken van Royal Design. Overdag, in de middag of in de avond met elkaar of alleen neerstrijken in één van de teakhouten loungebanken uit de collectie van Royal Design. Wilt u graag een hoekbank in uw tuin? Door de losse elementen van de luxe loungeset KOEN, kunt u zelf de opstelling bepalen. De SIL werkt met hetzelfde systeem, ook hier is dus een persoonlijke loungeset voor buiten mee te creëren.  Combineer uw lounge bank tuin met een moderne tuinstoel uit onze exclusieve collectie. Onze teakhouten loungebank KOEN staat bijvoorbeeld erg leuk in combinatie met deze aluminium loungestoel!

Al onze loungesets passen bij onze visie; overvloedig in kwaliteit, rijk in materialen en royaal in eenvoud. Bekijk onze collectie en kom proef zitten in onze showroom. U bent van harte welkom in onze showroom op de Veluwe. Wij helpen u graag met het maken van een keuze uit de diverse mogelijkheden.

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak