MENU

Bezoek showroom

Relax tuinmeubelen

Ultiem comfort

Luxe zitzakken

Is het een zitzak? Is het een poef? Een zitzak bank of loungebank misschien? Een loungekussen? Het is maar hoe u het noemen wilt. Bij Royal Design hebben we een aantal luxe merken met zitzakken aan de collectie toegevoegd.

Zitzakken in verschillende kleuren en vormen

Zo worden wij heel erg blij van het nieuwe Belgische label Roolf Living. Zij hebben jarenlange ervaring in de productie van tapijten. Dankzij een doorgedreven strategie van innovatie hebben ze intussen een ruime ervaring met outdoor materialen opgebouwd. Met Roolf Living brengen ze een nieuwe collectie zitzakken en poefs in verschillende kleuren en uitvoeringen op de markt. Leuke bijkomstigheid; de zitzakken van Roolf blijven drijven op het water.

Het andere label welke we toegevoegd hebben aan de collectie van Royal Design, is Bryck! Puur en degelijk Nederlands fabricaat met een unieke outdoorcollectie van hoogwaardig sunproof en neerslagvriendelijk textiel. Voor het nieuwe seizoen komen ze met een nieuw product die de eigenaresse van Bryck samen heeft ontworpen met Bertram Beerbaum van Kabaz. Wij zijn reuze benieuwd! U ook?

  • Klanten waarderen ons met een 9,1!
  • Gratis bezorging door heel Nederland
  • Inspirerende showroom in Nunspeet
  • Handgemaakt en tijdloos design
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak