MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Teak Onderhoudspakket

Teak Onderhoudspakket

Een compleet TEAK onderhoudspakket van ROYAL DESIGN, waarmee u uw teak tuinmeubelen kunt schoonmaken en beschermen voor het hele seizoen.

Lees verder >
Kleur

n.v.t.

65,-

Meer over het TEAK onderhoudspakket

Het onderhouden van uw teak tuinmeubelen begint met het schoonmaken. ROYAL DESIGN heeft een compleet teak onderhoudpakket samengesteld, bestaande uit een Teak Cleaner en een Teak Protector. Met de ROYAL DESIGN Teak Cleaner reinigt u het teakhout diepgaand en verwijdert vuil, vlekken en groene aanslag. De Teak Cleaner herstelt tevens de oorspronkelijke lichtbruine kleur en opent de poriƫn van het hout voor een goede nabehandeling. Met de ROYAL DESIGN Teak Protector beschermt u uw teakhouten tuinmeubelen tegen vuil en vlekken, weersinvloeden en behoudt u langer de lichtbruine kleur van het teakhout. De Teak Protector is makkelijk en snel aan te brengen met de bijgeleverde spons en doeken. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze onderhoudspagina op de website. Bestel eenvoudig uw onderhoudspakket online en deze wordt gratis bij u thuisbezorgd.

We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak