MENU

Bezoek showroom

Tuinaccessoires

Naast de exclusieve tuinmeubelen collectie vindt u een bijzondere, aanvullende collectie tuinaccessoires bij Royal Design. Alle producten zijn met een scherp oog voor schoonheid en kwaliteit door Royal Design voor u geselecteerd. Maak kennis met onze sfeervolle buitenhaarden, buitenverlichting en parasols. Creëer uw eigen oase van rust en ontspanning.

Tijdloos design

Maak kennis met Royal Design

Thea Kroneman en haar man runnen al meer dan 10 jaar met veel enthousiasme dit familiebedrijf. Samen werken ze dagelijks aan hun eigen unieke collectie met producten van A-kwaliteit. Ze zijn gedreven, inventief en hebben een scherp oog voor schoonheid. Bij Royal Design kunt u rekenen op korte lijnen, een strakke organisatie en een perfecte aflevering.

Meer over Royal Design

Hartelijk welkom in onze

Showroom

Klanten waarderen ons met een 9.1!

Bekijk beoordelingen (73)

Showroom open

De exclusieve tuinmeubelen collectie van ROYAL DESIGN staan opgesteld in de showroom in Nunspeet. Kom langs, ontdek uw favoriete model, voel de zware kwaliteit en bespreek maatwerk. De koffie staat voor u klaar.

Maak een afspraak

Bezoek showroom

  • Klanten waarderen ons met een 9,1!
  • Gratis bezorging door heel Nederland
  • Inspirerende showroom in Nunspeet
  • Handgemaakt en tijdloos design
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak