MENU

Bezoek showroom
Royal Design

Wij zijn (met gepaste maatregelen ivm COVID-19) geopend op donderdag t/m zaterdag van 10:30 - 17:00

I Wilt u zeker zijn van een advies van onze medewerker, maak dan een afspraak |

Terrasverwarming

Sfeervolle

Buitenhaarden en terrasverwarmers

Maak kennis met de collectie buitenhaarden en terrasverwarmers van Royal Design. Bekijk onze collectie in onze showroom.

Buitenhaarden zorgen voor een aangename en uitnodigende sfeer. Met een buitenhaard kunt u langer buiten zitten. Dat is een feit. Met z’n allen willen we steeds meer van het buitenleven genieten en die heerlijke zomeravonden rekken. Niet voor niets worden er veel veranda’s gebouwd al dan niet met een ingebouwde sfeervolle buitenhaard. Bij Royal Design hebben we een collectie buitenhaarden en terrasverwarmers samengesteld die handig op het terras te plaatsen zijn én te verplaatsen! Het merk Faber heeft namelijk een verrijdbare gashaard ontworpen. Ideaal! Er zitten grote wielen onder, waarmee u de haard heel makkelijk kunt verplaatsen en zo op welke plek u ook gaat zitten in de tuin, de warmte bij u heeft. Naast het merk Faber, wat overigens al 175 jaar bestaat, hebben we de vuurtafels van Cosi in onze collectie en last but not least de fantastische design terrasverwarmers van Heatsail.

Bezoek onze showroom voor de hele collectie en kijk welke warmtebron het beste bij uw situatie past.

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak