MENU

Bezoek showroom
Royal Design

SIL teak tuinbank 210/280

SIL teak tuinbank 210/280

De tuinbank SIL volledig uitgevoerd in teakhout staat stevig op zijn poten. Een tuinbank met een uniek en krachtig design. Lengte 220cm en 280cm.

Lees verder >
Materiaal

100% gerecycled teak

Bijzonderheden

bijpassend kussen verkrijgbaar

Beschikbaarheid

uit voorraad leverbaar

Wissen
vanaf 525,-

Meer over de SIL Tuinbank 210/280

SIL tuinbank uitgevoerd in teak is verkrijgbaar in de lengtes 210cm en 280cm. Deze teakhouten tuinbank is groot en basic. Stijlvol en multifunctioneel. Tegen de tuinmuur, op een zonnige plek in de tuin of in combinatie met de bijpassende tuintafel als set.  De tuinbank heeft hetzelfde krachtige ontwerp en unieke belijning als de bijpassende tuintafel SIL. Volledig uitgevoerd in duurzaam gerecycled teak. Het voordeel van deze teakhouten tuinbank is dat deze hele jaar door buiten kan blijven staan. De SIL tuinbank van teakhout zal geleidelijk aan vergrijzen zodra deze blootgesteld wordt aan de weersomstandigheden. Voor meer informatie over teakhout het onderhoud daarvan verwijzen wij u naar onze onderhoudspagina.

Combineer de bank(en) op een manier die bij u past. Een stijlvolle combinatie met de SIL tuintafel van 220cm en de tuinstoelen met een hoge rugleuning. Een andere uniek item uit de SIL serie om de set compleet te maken, is de SIL tuinstoel met een lage rugleuning. Een kek stoeltje die gelijk opvalt op uw terras.  Kies uw eigen samenstelling en bezoek onze showroom voor meer inspiratie.

We denken graag met u mee

Stel gerust uw vraag
Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak