Unieke design tuinmeubelen

Ze staan in heel Nederland, op de mooiste plekjes. De exclusieve tuinmeubelen van Royal Design. U vindt ze op stijlvolle terrassen, overschaduwd door lommerrijk groen, omringd door weelderig bloeiende borders. Met deze exclusieve tuinmeubels geeft u ook úw terras een luxe, gastvrije uitstraling. Doordat wij onze eigen modellen laten produceren, bent u verzekerd van unieke design meubelen. Wij hebben een uitgekiende collectie loungemeubelen waarmee u volop kunt combineren. Bekend zijn ook de klassieke tuintafels, tuinbanken en tuinstoelen van Royal Design met een gietijzeren onderstel.

 

Brede collectie

Zoals u in deze webshop ziet, heeft Royal Design een brede collectie tuinmeubelen, met onder meer de gewilde Lounge tuinsets uitgevoerd in Teak of Riet. Low Dining is de nieuwste trend op het gebied van tuinmeubelen. Kom in onze showroom de Low Dining collectie bekijken. Vergeet ook niet om de prachtige design tuintafels en ligbedden te bekijken, die perfect aansluiten bij de rest van de collectie.

Showroom bezoeken of online bestellen

Bekijk de modellen online en kom daarna naar onze mooie showroom om proef te zitten. Geen tijd om naar Nunspeet te komen? Geen punt, je kunt heel makkelijk via de webshop je bestelling plaatsen en wij zorgen ervoor dat deze keurig op een afgesproken tijdstip bij je thuis afgeleverd wordt.

 

Op de eerstvolgende zonnige dag is je terras ingericht met uitnodigende tuinmeubelen…