Unieke design tuinmeubelen

Ze staan in heel Nederland, op de mooiste plekjes. De exclusieve tuinmeubelen van Royal Design. U vindt ze op stijlvolle terrassen, overschaduwd door lommerrijk groen, omringd door weelderig bloeiende borders. Met deze exclusieve tuinmeubels geeft u ook úw terras een luxe, gastvrije uitstraling. Doordat wij onze eigen modellen laten produceren, bent u verzekerd van unieke design meubelen. Wij hebben een uitgekiende collectie loungemeubelen waarmee u volop kunt combineren. Bekend zijn ook de klassieke tuintafels, tuinbanken en tuinstoelen van Royal Design met een gietijzeren onderstel.

 

Brede collectie

Zoals u in deze webshop ziet, heeft Royal Design een brede collectie tuinmeubelen, met onder meer de gewilde Lounge tuinsets uitgevoerd in Teak of Riet. Dit jaar is de Low Dining tafel met comfortabele fauteuils niet aan te slepen bij ons. Maar vergeet niet om de prachtige design tuintafels en ligbedden te bekijken die perfect aansluiten bij de rest van de collectie.

Showroom bezoeken of toch online bestellen

Bekijk de modellen online en kom daarna met spoed naar onze mooie showroom om proef te zitten. Geen tijd om naar Nunspeet te komen? Geen punt, je kunt heel makkelijk via de webshop je bestelling plaatsen en wij zorgen ervoor dat deze keurig op een afgesproken tijdstip bij je thuis afgeleverd wordt.

 

Op de eerstvolgende zonnige dag is je terras ingericht met uitnodigende tuinmeubelen…