Low Dining tuinset Fay

HOLLANDSE EENVOUD

 

Het Low Dining set Fay vraagt gewoon om tijd te maken voor elkaar. Ontspannen met familie en vrienden dineren aan deze lange tuintafel met rechttoe rechtaan fauteuils. Een exclusief ontwerp van Royal Design.

 

Low Dining tafel Fay heeft een lengte van 2.60 meter en is 1.00 meter breed. Deze diningset is op lounge hoogte ontworpen, zodat u ook na het eten heerlijk relaxed kunt blijven zitten. Het eenvoudige en pure ontwerp van Low Dining set Fay is uitgevoerd in recycled teak met comfortabele en waterbestendige kussens. Natuurlijk is deze prachtige set te zien in onze showroom in Nunspeet.


De kussens voor de fauteuils worden voor u op maat gemaakt. U heeft de keuze uit verschillende kleuren stoffen. Wij helpen u graag met het maken van een keuze. 

 

Teakhout heeft als eigenschap dat het gaat werken, zodra het buiten komt te staan. De scheurtjes in het hout die hierbij zullen ontstaan, geven deze set een charmante uitstraling. Kijk voor meer informatie over onderhoud van het teakhout op onze website.

Materiaal100% gerecycled teakMatenLxBxH 262x100x70 cmBijzonderhedenLow Dining tafel met 6 fauteuils inclusief waterbestendige kussens

Onze eigen bezorgdienst komt de bestelde producten gratis bij u afleveren. 

€ 5.245.00
LowDiningFAY3.jpgLowDiningFAY2.jpgLowDiningFAY1.jpg
« terug