De tuinbank

Een tuinbank past op ieder plekje in uw tuin. Zo krijgt de tuinbank vaak een mooie plek in de voortuin of op het terras in de achtertuin. De reden hiervoor is natuurlijk dat een tuinbank jarenlang mooi blijft. Wilt u eens wat anders dan de standaard tuinbank? In ons assortiment vindt u tuinbanken in verschillende soorten en maten. Wat dacht u van een 3-zits tuinbank? Of een houten tuinbank zonder rugleuning?Iedere bank uniek en heeft daardoor dan ook een geheel eigen uitstraling. De tuinbank nodigt uit om even heerlijk op te vertoeven en te genieten van het buitenleven. 

 

Ook maatwerk is mogelijk

Bij onze maatwerk tuinbanken is het zelfs mogelijk om uw eigen kleur te kiezen. Dit type buitenmeubel verveelt dan ook nooit. Een ander voordeel van dit tuinmeubel is dat het onderhoudsarm en weerbestendig is en bovendien jarenlang mee gaat. 

 

 

Een tuinbank vult mooi de lege ruimte in uw tuin op. Uiteraard kan het buitenmeubel ook heel functioneel zijn. Krijgt u ineens onverwachts bezoek en heeft u niet zo’n grote tuinset? De meeste tuinbanken zijn gemakkelijk te verplaatsen, zodat u aan iedereen een zitplaats kan aanbieden. Zoek in ons assortiment een tuinbank uit die bij uw tuin past.