De tuintafel in het midden

De tuintafel is het centrale punt in uw tuin. Op een zonnige dag begint u dan ook aan de tuintafel met een heerlijk kopje koffie of thee, gevolgd door een goede lunch en met als afsluiter van de dag een heerlijk lang diner. Aan een mooie buitentafel kunt u urenlang genieten. Het leuke aan dit tuinmeubel is dat u de gezellige momenten vaak met elkaar kan delen. De tuintafel is dan ook een onderdeel van de tuinset dat u in de zomer iedere dag wel even gebruikt. 

 


Exclusieve tuintafels

Exclusieve buitentafels vindt u bij ons in verschillende soorten en maten. Denk aan de teakhouten tuintafels in 2 verschillende lengtes of een uit de Royal Design Gietijzeren Maatwerk Collectie. Een van de vereiste van een tuintafel is dat deze lang mooi blijft. Dit tuinmeubel koopt u immers voor de lange termijn. De exclusieve buitenmeubelen in ons assortiment zijn dan ook gemaakt van sterke materialen. In ons assortiment vindt u uitsluitend hardhouten tuintafels al dan niet gecombineerd met een gietijzeren onderstel.

 

 

Complete tuinsets

In combinatie met een aantal tuinstoelen of een tuinbank heeft u een mooie tuinset om de komende jaren op te vertoeven. Kies ervoor om alles in dezelfde stijl te houden of ga eens voor heel wat anders door de verschillende materialen en meubelen met elkaar te combineren. Van modern tot aan klassiek. De tuintafel blijft altijd een mooi onderdeel van uw tuin.