Exterieur I Tuinmeubelen

Dé blogazine voor Luxueus Exterieur

 

Eind juli kwam Mascha Ekkel van Leem Wonen bij ons langs om onze nieuwe showroom te bekijken. We hadden al een aantal jaar daarvoor kennis gemaakt met elkaar. 

 

Mascha heeft een passie voor wonen en een enorm talent voor schrijven. Met haar woonplatform biedt zij een ‘online catwalk’ aan o.a. topdesigners, woonwinkels en -labels. "Op deze inspirerende plek kunnen zij het mooiste van zichzelf laten zien en kun jij als lezer hier optimaal van genieten".


Reden genoeg dus nu om Mascha uit te nodigen en onze nieuwe showroom te laten zien.


Story telling Royal Design

Mascha van Leem Wonen heeft onze story op unieke wijze beschreven. Het is geweldig om zo je eigen verhaal te lezen. We citeren een klein stukje van haar blogazine over ons;

 

"Het ontwerp en de productie van deze collectie is grotendeels in eigen beheer, waardoor een ‘strakke organisatie’ met korte lijnen en een perfecte aflevering kunnen worden gegarandeerd.
De verkoop vindt zowel online als offline plaats. Op de website met de beeldschone foto’s is tevens ruimte gemaakt voor een webshop. Maar wil je een heuse live experience, wat ik je in dit geval toch echt zou aanraden, dan kom je natuurlijk naar de gloednieuwe showroom!"


Ben je benieuwd naar het hele interview? Ga dan naar de site van Leem Wonen.