MENU

Bezoek showroom

Low dining tuinsets

Luxe uitstraling

Low dining sets outdoor

Low dining tuinmeubelen zijn de trend van dit moment! Het betekent letterlijk; laag dineren! En dat zegt direct wat het verschil is met ‘normale tuinmeubelen’. De zithoogte van low dining tuinmeubelen is net wat lager. De zithoogte valt tussen dining tuinmeubelen en lounge tuinmeubelen in. Bij dining tuinmeubelen zit u hetzelfde als binnen aan de eettafel. Een loungebank kennen we allemaal wel. Deze verschillen in hoogte, maar hebben vaak een zithoogte laag bij de grond. En low dining is dus de nieuwe variant hier tussenin!

 

Low dining tuinset

Bij Royal Design hebben we verschillende low dining tuinsets in ons assortiment. Zo hebben we bijvoorbeeld de low dining set uit de serie ALFA. Deze bestaat uit een low dining tuintafel in combinatie met low dining fauteuils en/of low dining banken. De banken hebben we in een uitvoering met en zonder rugleuning. Spreekt het design van de ALFA low dining set u niet zo aan? Dan hebben wij ook nog de serie TEUN en FAY in een low dining uitvoering. Deze hebben een iets klassiekere uitvoering.

We hebben de sets tevens samengesteld op de webshop staan. U kunt de low dining tuinset van 180 of 260 met 1 klik aan uw winkelmand toevoegen en bestellen.

 

Lage tuintafel uitgevoerd in gerecycled teak

We hebben het al over de zithoogte van low dining gehad. Een low dining set bestaat uit een lage tuintafel met lage tuinstoelen. U kunt er heerlijk op onderuit zakken en uren op natafelen. Bij Royal Design gebruiken we voor onze low dining tuinmeubelen gerecycled teakhout.

Doordat er de laatste jaren een enorme schaarste is ontstaan aan teakhout, is er gezocht naar andere manieren om aan teakhout te komen. De oplossing hiervoor is gevonden in teakhout wat al eens gebruikt is. Het hout is onder andere afkomstig van oude gebouwen die niet meer gebruikt worden, boten, spoorwegen en rijstbakken. Dit hout wordt op Java verzameld en door de lokale bevolking verkocht aan de fabrieken. Op deze manier krijgt het hout in onze tuinmeubelen als het ware een tweede leven!

  • Klanten beoordelen ons met een 9,1!
  • Gratis bezorging door heel Nederland
  • Inspirerende showroom in Nunspeet
  • Handgemaakt en tijdloos design

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak