MENU

Bezoek showroom

Gietijzeren tuintafels

Sterk en stijlvol

Gietijzeren tuintafels

Een gietijzeren tuintafel uit de Royal Design Maatwerk Collectie heeft een gietijzeren onderstel en is voorzien van een blad van hardhout. Wij willen u graag kennis laten maken met onze stijlvolle collectie tuintafels. Diverse modellen, afmetingen en kleuren zijn leverbaar.

Maatwerk tuintafels in authentieke kleuren

Bent u op zoek naar een extra lange tafel of wilt u juist een smallere tafel? Ieder type gietijzeren tuintafel is op maat te maken. Naast de standaard afmetingen die opgenomen zijn in onze webshop, zijn afwijkende maten bespreekbaar. De gietijzeren tuintafels uit de collectie van Royal Design worden geschilderd in vier authentieke kleuren; Nacht Blauw, Kerken Grijs, Grachten Groen en Parel Wit. Naast deze standaard kleuren bieden wij u de mogelijkheid om de tuintafel te voorzien van een door u gewenste RAL-kleur. Op de gietijzeren tuinmeubelen zit een levertijd van +/- 6 weken, mits wij de juiste kleur en lengte op voorraad hebben staan. Bel of mail ons voor de informatie betreffende de voorraad.

Onderhoudsvriendelijk en weerbestendige tuinmeubelen

Het gietijzeren onderstel van de tuintafel is gepoedercoat. Het tafelblad van deze luxe gietijzeren tuintafel bestaat uit hardhout, welke voorzien is van diverse laklagen. Het verfprocédé hebben wij in samenwerking met experts ontwikkeld, zodat deze sterk en onderhoudsvriendelijk is.  U hoeft het tafelblad alleen maar schoon te maken met een sopje. Om de zachte glans van de lak te behouden adviseren wij het hout 1 à 2 keer per jaar in te wrijven met autowas. Uitgebreidere informatie over het onderhoud van uw gietijzeren tuinmeubelen vindt u op onze onderhoudspagina.

Breng een bezoek aan onze showroom

Wij begrijpen uiteraard dat u niet zomaar overgaat tot aanschaf van zo’n luxe gietijzeren tuintafel. U wilt eerst de rijkdom hiervan ervaren, de kleuren zien, de zwaarte voelen. Wij hebben een complete collectie gietijzeren tuinmeubelen om een elegant en stijlvol tuinset samen te stellen. Zo vindt u in onze showroom naast de gietijzeren tuintafels, gietijzeren tuinbanken en gietijzeren tuinstoelen. Bent u meer op zoek naar een landelijke uitstraling? Probeer dan eens de gietijzeren tuintafel te combineren met de rieten tuinstoelen uit onze collectie. Kom langs in onze showroom , bekijk de gehele collectie en ervaar de kracht die dit meubel uitstraalt.

  • Klanten beoordelen ons met een 9,1!
  • Gratis bezorging door heel Nederland
  • Inspirerende showroom in Nunspeet
  • Handgemaakt en tijdloos design

Nieuws

We zijn op reis

Van 18 okt t/m 2 nov zijn wij op reis om allerlei moois in te kopen voor de showroom. In het voorjaar zullen we onze nieuwe collectie weer met veel plezier aan u presenteren. Vast een afspraak maken? Van harte welkom!

Maak een afspraak